Scena

  • Farma 2013: Pobjednik i dobitnik 50.000 eura je Sulejman Memo Haljevac!

    Pobjednik četvrte sezone najpopularnijeg imanja u Srbiji i regionu je Memo Haljevac!

    Svađe, tuče, smijeh, zabava, prijateljstva, neprijateljstva, životinje – ljudi je sve što smo gledali tri mjeseca i deset dana. Dobili smo i pobjednika četvrte sezone koji kući nosi 50.000 € a u finalu je sve ”teklo” ovako:

    Kako rekoše sa TV PINK-a reality show Farma 4 koja se večeras završava i dobija svog pobjednika imala je najveću gledanost od svih Farmi do sada. Velika gledanost u regionu i dijaspori, a govoreći u procentima u  Srbiji je Farmu  pratilo 91 % ljudi.

    Prvi finalista koji je večeras napustio farmu u Lisovićima bio je Neša (Ša) za kojim je zaplakao prijatelj Andrija (Aki) koji je presjekom glasova odmah izašao iza Ša.

    Procitaj više
  • Zvezde Granda 2013: Pobjednik Amar Jašarspahić - Gile

    Amar Jašarspajić Gile (22) iz Kaknja pobjednik je sedmog serijala popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koje je održano u Beogradu. Talentirani pjevač u finalu je osvojio 168.718 glasova dok je drugoplasirani Nemanja Anđelović prikupio više od 80.000. Jašarspahić, čiji glas neodoljivo podsjeća na legendarnog Harisa Džinovića i koji je iz sedmice u sedmicu oduševljavao svojim interpretacijama, trijumfom na ovom takmičenju osvojio je 300.000 dinara, stan u Beogradu, dvije pjesme i snimanje albuma, besplatan koncert u Kaknju te brojne druge nagrade sponzora.

    Procitaj više
<