Lud, zbunjen, normalan 2014 - Zavirite u novu 8 sezonu

Donosimo vam dio nove sezone (8 sezona) , Lud, zbunjen, normalan najgledanije humorističke serije. 

 

8.sez., 1.ep - 3. studenog

Iako su svi vjerovali suprotno, Fazlinovići su i ovog puta uspjeli preživjeti. Imali su sreću da zakasne na avion koji se srušio na svom putu za Švedsku. Naravno, misleći da su Fazlinovići poginuli, mnogi su se pokušali okoristiti njihovim stvarima. Izetu su otuđene najvrjednije stvari: Titova slika i boca maksuzije, dok Faruk ostaje bez kompletne tehnike u produkciji Akord.

8.sez., 2.ep - 4. studenog

Da bi se iskupio, Samir mora Izetu nabaviti klavir. Samir, naravno u svom stilu, krade klavir iz Narodnog kazališta. Refko, da bi skupio novac za otkup tehnike iz produkcije Akord, Džebri drži satove klavira iako Refko ne zna svirati klavir. U Farukov život ulazi Indira koja ima za njega interesantan plan. Da bi otkupio tehniku, Faruk je spreman na sve pa čak i da baviti se prostitucijom.

8.sez., 3.ep - 5. studenog

Izet i Samir su uhićeni. Izet ima plan kako da izađu iz zatvora, a za realizaciju im je potreban Refko. Faruku se pruža velika poslovna prilika. Naime, Bahro Burek, TV producent, mu je ponudio da produkcija Akord snima TV seriju. Za realizaciju tog posla mu je potrebna HD kamera. Da bi skupio novac za kupovinu kamere pristaje na Indirin poslovni prijedlog. U Farukov zivot ponovo ulazi Senada koja od njega traži da prestane raditi ludosti, ali zaboravlja da je on Fazlinović.

Izvor: Nova

Komentiranje onemogućeno.

Srodni članci

<