Pregledaj.net - Domaći video portal
Dobrodošli
Prijava / Registruj se

Montevideo, vidimo se


U režiji Dragana Bjelogrlića i po scenariju Ranka Božića i Dimitrija Vojnova, koji je rađen na osnovu istinitih događaja o najvećem sportskom uspehu iz 1930. godine, radnja novih epizoda TV serije "Montevideo, vidimo se!" se odvija u Montevideu, tokom održavanja Prvog svetskog prvenstva. Novih jedanaest epizoda, u produkciji kuće "Intermedia Network", će dočarati tri ključne utakmice koje je naša reprezentacija odigrala protiv timova Brazila, Bolivije i Urugvaja.

Paralelno sa nastupom na Prvenstvu prati se susret mladih fudbalera sa novim svetom i drugačijom kulturom kroz sticanje novih poznanstava, ali i suočavanjem sa daleko spremnijim i uigranijim protivničkim ekipama. Pred njima su izazovi i prepreke, na i van fudbalskog terena, znatno drugačijim od onih koje su doživljavali u Beogradu, a koje su morali da prevaziđu kako bi dostigli sve ono o čemu su do tada samo maštali.Serija prikazuje sudbinu reprezentacije Kraljevine Jugoslavije koja od potpunih autsajdera iz jedne male evropske zemlje, čije ime nepravilno izgovaraju, i kojoj niko ne daje prevelike šanske za uspeh, pravi preokret, postaje iznenađenje Prvenstva i ubrzo dospeva na stranice svetske štampe, nakon što je pobedila fudbalsku velesilu Brazil.

Sledi suočavanje sa nepravdom koja im je načinjena, sa neočekivanim pravilima i prihvatanjem poraza nakon utakmice sa domaćinom Prvenstva, ali i sa važnim životnim lekcijama, nezaboravnim prijateljstvima koje je svako iz Montevidea poneo u svoju domovinu gde im je priređen trijumfalni doček kao trećeplasiranoj reprezentaciji na svetu.

Prethodne dve sezone TV serije "Montevideo, Bog te video" i "Na putu za Montevideo" imale su visok rejting gledanosti i stekla veliku naklonost domaće publike, kao i TV gledalaca u regionu.

U trećoj sezoni TV serije pored slavnog holivudskog glumca Armanda Asantea, kojeg je publika gledala u filmu "Montevide, vidimo se!", uloge su ostvarili mnogi španski glumci, kao što je Elena Martinez, koja je već pridobila simpatije bioskopskih gledaoca, zatim Francisko Vera, Konča Hidalgo, Dženifer Martin, Hose Luis Madariaga, Roberto Goja, Karla Sančez, čija uloga dobija više prostora u seriji u odnosu na film i mnogi drugi španski umetnici.

Muziku je komponovao Manjifiko, čije dve muzičke numere izvodi španska pevačica Luz Kasal.
Scenario: Dragan Bjelogrlić, Ranko Božić, Dimitrije Vojnov
Direktor fotografije: Goran Volarević
Režija: Dragan Bjelogrlić

Glavne Uloge:
Miloš Biković, Petar Strugar, Arman Asante , Viktor Savić, Elena Martinez, Branko Đurić, Predrag Vasić,
Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Ivan Zekić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Srđan Timarov,
Andrija Kuzmanović, Nenad Heraković, Uroš Jovčić, Milan Nikitović, Rade Ćosić, Bojan Krivokapić i drugi.

Specijalni gosti:
Vlastimir - Đuza Stojiljković, Dragan Nikolić, Konča Hidalgo.

Serije se nalaze na desnoj strani --->

Kategorije

RSS