Izdvojeni

Balkanska međa (2019) (PREMIJERNO NOVI FILM)

Hvala! Podijelite s prijateljima!

Ne sviđa vam se video. Hvala na tome!

Dodano by admin
72,081 Pregleda
SA PREVODOM !!
Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu “Oslobodilačku vojsku Kosova”. Međunarodna zajednica optužuje Vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije.
Inspirisan istinitim događajem, film “Balkanska međa” prikazuje nam tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrome Slatina” u Prištini i zadrži gad ok ne stigne pojačanje. Dok se čeka pojačanje ruskog bataljona stacioniranog u Bosni, specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim (Anton Pampušni) i Bekom Ethoevim (Jurij Kucenko) kojima se pridružuju pripadnici MUP-a, Vuk (Miloš Biković) i Fadilj (Aleksandar Radoičić), vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske grupe – Smuka (Aleksandar Srećković).
Inače film je kompletno sinhronizovan na ruski jezik ali je i kompletno zahvaljujući nAnaD preveden na Srpski, titl je zalepljen i prekriva već postojeći engleski.
Kategorije
Domaći filmovi
Komentiranje onemogućeno.