Crno bela ljubav - Siyah Beyaz Aşk (2017)

Ferhat je zaboravio da voli. Ispunjen je gnjevom, i spreman da oduzme ljudski život. Asli je doktor. Srce joj je puno ljubavi, posvetila je život da pomaže ljudima da se izliječe. Susreću se dvije ruke, jedna uzima život, a druga daje život. Rađa se nemoguća ljubav. Ali ljubav liječi sve loše, ljubav mijenja, ljubav čisti.

Ferhatu je potreban doktor da sačuva život čovjeka kojeg prati. Tako će se njegov put ukrstiti sa Aslinim. Dvije osobe koje se inače nikada ne bi srele u životu. Toliko su različiti jedno od drugog, kao bijelo i crno. Asli je nasilno odvedena na jedno imanje, i pod prijetnjom pokušava spasiti ozlijeđenog čovjeka. Tada vidi nešto što ne bi trebala biti svjedokom.
Ferhatov ujak Namik, kojeg svi smatraju da je dobrodušan čovjek sa anđeoskim srcem, zapravo je ubojica. Asli ne može da ostane živa. Namik je podpisao njenu smrtnu presudu.
U trenutku kad je trebao ubiti Asli, Ferhat je odlučio da joj da još jednu priliku. Pod jednim uvjetom. Uslov koji će promijeniti Aslin život. I ne samo njen. Nakon događaja, Aslin i Ferhatov život će se promijeniti iz osnova.