Drzavni sluzbenik (2019)

Loading..

Nova domaća serija "Državni službenik", konačno je stigla na naše male ekrane. Najave ekipe koja je vredno radila na seriji i glumaca koji su na male ekrane preneli svu napetost i misteriju koja okružuje "tajne državne službenike", itekako su se dokazale tačnim već u prvim minutima.

Na SuperStar TV kanalu gledaoci će svake nedelje od 21 čas imati prilike da prate uzbudljivu priču o domaćim i stranim intrigama. Premijera prve dve epizode zakazana je za večeras, a glumačku ekipu čine Laušević, Berček, Jezdić i drugi.

Sudeći po kritikama filmskih znalaca, nova serija „Državni službenik“ od večeras će za male ekrane prikovati veliki broj gledalaca koji će pratiti priču o herojima srpske tajne službe. Kako je ovo prva domaća serija o agentima tajne službe koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga, svi joj predviđaju ogroman uspeh.

Premijera serije zakazana je za večeras u 21 čas na SuperStar TV kanalu MTS televizije, kada će biti prikazane prva i druga epizoda. Ostale epizode emituju se premijerno nedeljom u istom terminu.

- Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kada se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kada više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe samoga - otkriva naš izvor upućen u scenario serije koja je okupila zvučna glumačka imena jer uloge tumače: Milan Marić, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Radovan Vujović, Marko Baćović, Vaja Dujović, Marko Božić, Sonja Kolačarić i mnogi drugi.

- Zahvaljujući viziji Telekoma Srbije, naš kreativni tim je zakoračio u nešto stilski žanrovski novo i tematski potpuno neočekivano. Očekujemo da će ova serija promeniti i doneti nove standarde na televiziji kod nas - ocenio je producent serije Predrag - Gaga Antonijević.

Dugo i s nestrpljenjem očekivana serija tokom 12 epizoda pratiće život glavnih junaka pritisnutih bremenom ogromne odgovornosti velikim delom proistekle iz širokih ovlašćenja koja njihova pozicija nosi. U maniru savremenih krimi-drama, „Državni službenik“ bavi se brojnim profesionalnim iskušenjima i moralnim dilemama glavnih aktera, ali i cenom koju u svemu tome plaća privatni i porodični život.